fbpx

Aktivitet

Aktivitet sker på mange måder

Aktivitet

ARCH udvikler projekter med redskaber, som giver mulighed for aktivitet på mange forskellige måder. Produkter og løsninger skaber rammerne, men aktivitet udfyldes af brugerne og er meget individuelt.

ARCH tilbyder boldbure, multibaner, parkouranlæg, crossfit- og fitnessredskaber, forhindringsbaner og meget andet.

Boldbure

Boldbure skaber fantastiske aktivitetsrum i kompakte byrum eller andre steder, hvor bolden skal kontrolleres. Det matcher det urbane byrum eller kan gøres elegant i boligforeningen.

Fri aktivitet

Jorden er giftig

Balance- og forhindringsbaner er klassiske og gode aktivitetsmiljøer. Alle aldre finder det sjovt at bevæge sig i et sådan miljø, og det kan nemt krydses med kolbøttestænger, armhævning og konstruktioner til træning.

Broen fra balancebaner til eksempelvis parkour er kort, og projektløsningerne kan være meget alsidige. På den måde kan projekterne bruges af flere og give større glæde.

Fitness kan bare være aktivitet

Aktivering

En legeplads i eksempelvis en boligforening kan godt krydres med elementer, som voksne kan benytte samtidig med at børnene leger. Fitnessredskaber er gode, men ofte er det fint at skabe nogle simple rammer for aktivering. På den måde får voksne mulighed for at bevæge sig sammen med børnene.

Fri aktivitet

Fitness

Udendørs fitness kan bruges af alle aldersgrupper, og indbyder til en sundere livsstil.

Udstyret kan både bruges som en standalone træning og kombineres med anden træning, som en del af gå-, løbe-, eller cykelturen.
Derved kan man supplementere konditionstræning med styretræning, og dermed aktivere hele kroppen.

 

Multibaner

Multibaner skabes på mange måder, og muligheden for forskellige aktiviteter er mange. ARCH kan skabe multibaner med flere muligheder end bare boldspil. Aktivitetsmuligheder i sammenhæng med en multibane rummer fantastiske muligheder for alle.

Lyder dette som noget for dig?

Bliv kontaktet

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at komme i mål med dit projekt.

Brug enten formularen til højre eller kontakt os her:

info@archplay.dk eller 
ring til os på +45 3028 1418