fbpx

Arch creative

Kreativitet skaber glæde

Kreativitet

ARCH Creative er navnet på de mest kreative og smukke projekter skabt af passionerede medarbejdere i ARCH. Projekterne har enestående design og et højt kreativt niveau. Kreativitet kan altid være en del af et projekt, men omfanget og behovet skal tilpasses, og den rette balance mellem brugbarhed, skønhed og kvalitet skal også findes. Gennem en stærk visualiseringsteknik og præsentation, viser ARCH hvordan et projekt hæves over det normale.

Creative

Nær den lokale kirke i byen Gørlev finder man en fantastisk og eventyrlig legeplads. Projektet er et samarbejde mellem lokale kræfter og Nordea-fonden. ARCH har designet og produceret hele projektet. Vikingehallen er et smukt samlingssted, og de kreative legeredskaber med temaet fra vikingetiden danner rammen om en sjov og kreativ legeplads.

Arch skaber kreativiteten i tæt samarbejde med kunden

Fortælling & Æstetik

01.

Narrativ

En fortælling giver en legeplads ekstra værdi og tiltrækningskraft for børn og voksne. Et narrativ giver mere liv til projektet.

02.

Designvalg

Design og æstetisk er vigtige parametre i den kreative legeplads. ARCH designer – blandt meget andet – stringente og arkitektoniske produkter.

03.

Komposition

ARCH søger balancen i produkter og projekter, som beskrevet af den romerske arkitekt Vitruv – Holdbarhed, Brugbarhed og Skønhed.

Charmen i et projekt

Sjælen i designet

Når en legeplads skal designes er materialevalget centralt for udtrykket. I projektet i Gørlev var valget af naturtræ oplagt. Projektet er et vikingetema, hvor den store vikingehal er designet i egetømmer, kalmar og robinie. Det giver et smukt resultat og sjæl i udtrykket.

Projektet er skabt med produkter som livets træ Yggdrasil i form af legestativet. Balancebanen er formet som sværd og skjolde. Pladsen prydes i øvrigt af symboler fra nordisk mytologi og har inspiration fra fund nær Tissø; nemlig Tissø-ringen etableret som et cirkulært opholdsrum.

Formsprog og udtryk

Arkitektonisk​ enkelthed

Materialevalget giver også forskellige udtryk, og forskellige forarbejdninger af træ giver smukke variationer i udseende.

ARCH har skabt sit eget udtryk i klassiske legeredskaber. Designet er æstetisk og enkelt og skabt i det bæredygtige materiale Superwood.

En legeplads ved et boligselskab eller en charmerende landsbyskole må gerne være seværdig og løfte arkitekturen samtidig med at det er en drøn sjov legeplads.

Håndlavet & lokalt

Designet af produkterne gennemgår en grundig proces. Materialevalget og kvaliteten af produkterne og skabelsen af løsningerne er i fokus hos de dedikerede og passionerede medarbejdere i ARCH.

Håndlavet & lokalt

Designet af produkterne gennemgår en grundig proces. Materialevalget og kvaliteten af produkterne og skabelsen af løsningerne er i fokus hos de dedikerede og passionerede medarbejdere i ARCH.

Lyder dette som noget for dig?

Bliv kontaktet

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at komme i mål med dit projekt.

Brug enten formularen til højre eller kontakt os her:

info@archplay.dk eller 
ring til os på +45 3028 1418