fbpx

Pris

Få et overblik

Pris

ARCH vil gerne anskueliggøre alle omkostninger forbundet med at etablere et legepladsprojekt. Legeredskaber kræver montage, ofte med beton og gravearbejde og anlæg af faldunderlag.

For at give et indblik i en projektpris fremvises tre projekteksempler, som kan give en bedre forståelse for kompleksiteten og kravene til at skabe et projekt.

Medarbejderne i ARCH står klar til at sammensætte det rette projekt til Jer. Kontakt ARCH og få hjælp til jeres projekt.

ARCH

Priseksempler

Boligforening

Projekteksempel til en boligforening som viser produktsammensætning og etablering. Få et eksempel tilsendt med det samme.

Institution

En institution kan finde inspiration i, hvordan økonomien kan se ud for et godt projekt. Få et eksempel tilsendt med det samme.

Fond

Fondsprojekter kræver noget særligt, og her kan du få indsigt i, hvordan et sådan projekt kan skabes til ansøgningen af fonde.

Mest leg for pengene

Budget

Når valget er “mest leg for pengene”, skal man stadig søge at få kreativitet og kvalitet ind i projektet med en god balance.

ARCH udfordrer og skaber den rette balance til ethvert projekt gennem kreativitet, kvalitet og funktionalitet med de rigtige priser.

Anlægsarbejde & montering

En projektpris defineres ikke alene af prisen på produkterne. Anlægsarbejde og montering er en meget stor del af et projekt. ARCH ser det som sin opgave gennem kompetent rådgivning at minimere omkostninger til den praktiske del – uden at gå på kompromis med den kvalitetsbevidste løsning.

ARCH løser opgaven ved at tage ansvar for hele projekteringen og udførelsen.

Konsulenten i ARCH er også projektlederen, og det giver ubetinget det bedste resultat for jer.

Producent og Importør

ARCH kan levere og producere prisbevidste produkter. Robinie og naturtræslegepladser er en primær kompetence for ARCH og giver muligheden for attraktive priser.

Lyder dette som noget for dig?

Bliv kontaktet

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at komme i mål med dit projekt.

Brug enten formularen til højre eller kontakt os her:

info@archplay.dk eller 
ring til os på +45 3028 1418