fbpx

Om

Om Arch A/S

Følg os

ARCH er en mindre dansk virksomhed, som drives af at skabe uderum med speciale i legepladser. Det er vores passion at tegne, designe og levere fantastiske projekter, som lever op til kundernes forventninger. ARCH leverer i hele Danmark og står for hele processen fra første dialog til færdigt projekt. Vi er et stærkt, kompetent og dedikeret hold af passionerede medarbejdere som elsker at skabe.

Lyder dette som noget for dig?

Bliv kontaktet

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at komme i mål med dit projekt.

Brug enten formularen til højre eller kontakt os her:

info@archplay.dk eller 
ring til os på +45 3028 1418

Kvalitet og bæredygtighed

Materialer

ARCH producerer legeredskaber, aktivitetsprodukter og opholdsmiljøer lokalt i Danmark.

Der anvendes en bred vifte af materialer for at opnå de rette kvaliteter og æstetiske udtryk i løsningerne, såvel som bæredygtige valg af materialer. Robinie, eg, superwood og kalmar er primære træmaterialer anvendt i produktionen af fantastiske trækonstruktioner.

Import af gode redskaber i stål, aluminium, plastik osv. er vigtigt for at kunder altid kan tilbydes en bred vifte af muligheder. ARCH besidder det bredeste sortiment af materialer og produkter i branchen.

Kombination af materialer

Konstruktioner

Produkter skal være robuste og valget af materialer de rette til de funktioner og redskaber som skabes. Stålelementer som indgår i produktion udvikles i ARCH og produceres med samarbejdspartnere. Prisbevidste og kvalitetsorienterede produkter lever altid op til krav og standarder. 
 
Kvalitetskontrol og dokumentation er en naturlig del af processen og udføres af faguddannet personale.
Co2 Neutrale materialer

Bæredygtighed

Fremtidens legepladser skal være endnu mere bæredygtige. Allerede nu leverer ARCH redskaber med et stærkt aftryk af bæredygtighed. Anvendelse af superwood træ giver en bæredygtig løsning sammen med en bred vifte af andre materialer, som eksempelvis FSC-certificerede produkter eller genavendte metal-, gummi- og plastikmaterialer.

Håndlavet & lokalt

ARCH har en passion for design og produktion og en stærk holdning til godt materialevalg – og vi er stolte af at producere i Danmark.