fbpx

Materialer

Kvalitet og bæredygtighed

Materialer

ARCH producerer legeredskaber, aktivitetsprodukter og opholdsmiljøer lokalt i Danmark.

Der anvendes en bred vifte af materialer for at opnå de rette kvaliteter og æstetiske udtryk i løsningerne, såvel som bæredygtige valg af materialer. Robinie, eg, superwood og kalmar er primære træmaterialer anvendt i produktionen af fantastiske trækonstruktioner.

Import af gode redskaber i stål, aluminium, plastik osv. er vigtigt for at kunder altid kan tilbydes en bred vifte af muligheder. ARCH besidder det bredeste sortiment af materialer og produkter i branchen.

SLET

Kombination af materialer

Konstruktioner

Produkter skal være robuste og valget af materialer de rette til de funktioner og redskaber som skabes. Stålelementer som indgår i produktion udvikles i ARCH og produceres med samarbejdspartnere. Prisbevidste og kvalitetsorienterede produkter lever altid op til krav og standarder. 
 
Kvalitetskontrol og dokumentation er en naturlig del af processen og udføres af faguddannet personale.
Co2 Neutrale materialer

Bæredygtighed

Fremtidens legepladser skal være endnu mere bæredygtige. Allerede nu leverer ARCH redskaber med et stærkt aftryk af bæredygtighed. Anvendelse af superwood træ giver en bæredygtig løsning sammen med en bred vifte af andre materialer, som eksempelvis FSC-certificerede produkter eller genavendte metal-, gummi- og plastikmaterialer.

Håndlavet & lokalt

ARCH har en passion for design og produktion og en stærk holdning til godt materialevalg – og vi er stolte af at producere i Danmark.

Lyder dette som noget for dig?

Bliv kontaktet

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at komme i mål med dit projekt.

Brug enten formularen til højre eller kontakt os her:

info@archplay.dk eller 
ring til os på +45 3028 1418